perjantai, 17 toukokuun

Fintrafficin liikennekeskus on ilmoittanut useista liikennettä haittaavista onnettomuuksista eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata.

Uudellamaalla maahan satanut lumi on tehnyt ajokelistä huonon ja liukkaan.

Illan aikana koko Uudenmaan alueella pelti on rytissyt, mutta vakavilta onnettomuuksilta on toistaiseksi vältytty, kertovat Uudenmaan eri pelastuslaitokset. Liikenneonnettomuuksien aiheuttamia hälytystehtäviä on kuitenkin ollut perjantai-iltana kaikilla Helsingin, Länsi-, Keski- ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksilla.

Tuusulassa liikenneonnettomuudessa loukkaantui useita lievästi, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.

Moni uusmaalainen autoilija on saattanut ehtiä vaihtamaan jo kesärenkaat alle, joten keli on erityisen hankala.

– Jos kesäkumit on autossa alla, kannattaa olla hyvin varovainen. Kaikista järkevintä olisi jäädä kotiin. Ainakin niillä teillä, joilla olemme liikkuneet, on kesärenkaille liian paha keli, sanoo päivystävä palomestari Ville Vahola Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Helsingin pelastuslaitos varoittaa, että Kehä I:llä ja Kehä III:lla tien pinta on todella liukas. Pelastuslaitos kehottaa laskemaan ajonopeuksia ja noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta liikenteessä.

Myös Ylen meteorologi Matti Huutonen varoittelee ajokelistä viestipalvelu X:ssä. Hän kirjoittaa, että olosuhteet ovat talviset ja keli on monin paikoin huono tai erittäin huono.

Fintrafficin liikennekeskus on ilmoittanut illan aikana useista liikennettä haittaavista onnettomuuksista eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata.

Jaa.
Exit mobile version