keskiviikko, 9 lokakuun

Kuusivuotias poika kuoli ja viisivuotias loukkaantui Mäntsälässä sunnuntaina, kun rakennuslevyjen kuljetusteline kaatui lasteineen heidän päälleen.

Mäntsälän sunnuntainen kuusivuotiaan pojan kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui naapurin pihalla.

Onnettomuus tapahtui, kun toistensa naapureina asuneet pojat olivat olleet kahdestaan leikkimässä 5-vuotiaan kotipihalla sijaitsevassa hallissa.

Itä-Uudenmaan poliisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Freddie Cederlund kertoo, että lapset olivat kiivenneet kuljetustelineen päälle, joka oli sen jälkeen kaatunut.

– Se oli rakennuslevyjen kuljetusteline, jossa on pyörät alla, Cederlund kuvailee.

Kuljetuslaite oli lastattu mineriittilevyillä, jotka ovat olleet aiemmin yleinen julkisivumateriaali.

Viisivuotias poika sai onnettomuudessa vakavia vammoja. Hänet kuljetettiin sairaalaan.

Tapahtumapaikalle hälytettiin poliisi, sairaankuljetus ja lääkärihelikopteri. Vanhempaa lapsista elvytettiin paikan päällä, mutta hän kuoli saamiinsa vammoihin.

Poliisi on aloittanut tapaukseen liittyen kuolemansyyntutkinnan. Poliisi ei siis ainakaan tällä hetkellä epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

– Käymme läpi onnettomuuden, mitä siinä on tapahtunut. Sen jälkeen katsomme, onko syytä epäillä rikosta, tutkinnanjohtaja Cederlund kertoo.

Paikalliset ovat tuoneet tienvarteen kynttilöitä

Mäntsäläläinen Jenni Suutarinen toi sunnuntaina Kenkäkalliontielle kynttilöitä lastensa kanssa. He kuulivat kotona, kun lääkintähelikopteri lensi yli.

– Koskettaa. Kun itselläkin on pieniä lapsia, tuntuu pahalta.

Poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta sunnuntaina noin kello 12.

Kenkäkalliontien varrella sijaitsee pientaloja ja teollisuusrakennuksia.

Mäntsälän seurakunta kertoo Facebookissa, että maanantaina kirkko on auki hiljentymistä varten kello 18–20. Seurakunnan työntekijät ovat paikalla, jos joku haluaa keskustella.

Juttua korjattu kello 11.20. Uutisessa oli ensin tieto, että 6-vuotias olisi menehtynyt kotipihallaan, vaikka poliisin mukaan hän oli naapurin pihalla.

Jaa.
Exit mobile version