maanantai, 20 toukokuun

Klonkun näyttelijä Andy Serkis palaa rooliinsa sekä ohjaa tulevan elokuvan.

Taru Sormusten Herrasta -elokuvasarjan jatkosta on saatu uutta tietoa. Warner Bros -elokuvayhtiö ilmoitti torstaina, että alustavasti nimellä Lord of the Rings: The Hunt for Gollum kulkeva elokuva tulisi elokuvateattereihin vuonna 2026.

Elokuvan ohjaa Andy Serkis, joka on näytellyt Klonkkua aikaisemmissa elokuvissa. Hän myös palaa jälleen Klonkun rooliin.

Tuottajina puolestaan toimivat Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens. Lisäksi Walsh ja Boyens vastaavat elokuvan käsikirjoituksesta yhdessä Phoebe Gittinsin ja Arty Papageorgioun kanssa.

– On kunnia ja etuoikeus matkustaa jälleen Keski-Maahan hyvän ystävämme Andy Serkisin kanssa, toteavat Jackson, Walsh ja Boyens tiedotteessa.

Warner Bros julkaisee myös toisen uuden Taru Sormusten Herrasta -elokuvan. Animaatiofilmi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim tulee elokuvateattereihin jo tämän vuoden joulukuussa.

Vuonna 2023 Warner Bros kertoi, että yhtiö aikoo jatkaa Taru Sormusten Herrasta -universumia useilla elokuvilla.

Alkuperäinen Taru Sormusten Herrasta -trilogia sekä sitä seurannut Hobitti-trilogia keräsivät molemmat noin kolmen miljardin dollarin tuotot. Molemmat trilogiat on ohjannut Jackson.

Asiasta kertoivat useat kansainväliset mediat, kuten Variety ja The Guardian.

Jaa.
Exit mobile version