keskiviikko, 22 toukokuun

Perhesurman yrityksestä epäilty keski-ikäinen nainen vangittiin viime viikon lopulla.

Vantaan Keimolassa tapahtuneista murhaepäilyistä on nostettava syytteet 19. elokuuta 2024 mennessä. Syyte käsitellään aikanaan Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Vuonna 1976 syntynyt nainen vangittiin viime viikon lopulla Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä kahdesta murhan yrityksestä Vantaan Keimolassa. Vangitsemisvaatimuksen teki tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Jan Aarnisalo keskusrikospoliisista.

Poliisilla oli Vantaan Keimolassa viime viikon tiistaina henkeen ja terveyteen liittyvä tehtävä, jonka yhteydessä kolme ihmistä loukkaantui vakavasti. Poliisin mukaan paikalla ei ollut kolmen henkilön lisäksi muita ihmisiä.

Poliisi löysi kerrostaloasunnosta keski-ikäisen naisen sekä häntä vanhemman miehen ja naisen. Poliisin mukaan kolmikko on ”samaa perhettä”, mutta ei ole kommentoinut heidän sukulaissuhteitaan tarkemmin.

Aiemmin tapauksen tutkinnanjohtaja Aarnisalo kertoi, että poliisi takavarikoi asunnosta myös epäillyt tekovälineet. Poliisi ei kuitenkaan ole ottanut kantaa tekovälineisiin, tekotapaan tai teon ajankohtaan.

Poliisilla on käsitys myös siitä, kuka teki tapauksesta ilmoituksen hätäkeskukseen.

Jaa.
Exit mobile version