torstai, 24 lokakuun

Stacey Williams väittää joutuneensa Trumpin ja Jeffrey Epsteinin kieroutuneen pelin uhriksi. Trumpin kampanja kiistää syytökset.

Entinen malli Stacey Williams syyttää Donald Trumpia kourimisesta vuonna 1993. Trumpin edustaja kiistää syytökset täysin.

Williamsin mukaan liikemies ja miljonääri Jeffrey Epstein esitteli heidät. Seksuaalirikoksista epäilty Epstein surmasi itsensä vankilassa vuonna 2019.

Williams kertoo tapailleensa Epsteiniä muutaman kuukauden ajan. Eräänä päivänä Epstein ehdotti kävelyllä New Yorkissa, että he vierailisivat Trump Towerissa. Trump tervehti heitä ja laittoi kätensä Williamsin mukaan tämän rinnoille, vyötärölle ja pakaroille. Samalla hän kertoi nähneensä kahden miehen hymyilevän toisilleen.

Williams kertoi tapahtuneesta Zoom-puhelussa Kamala Harrisin kannattajille.

Trumpin kampanjan mukaan kyseessä on Harrisin kampanjan keksimä valetarina.

– Nämä syytökset ovat perättömiä. Ne tehtiin kaksi viikkoa ennen vaaleja Barack Obamaa tukeneen aktivistin esittämänä, sanoi Trumpin kampanjasihteeri Karoline Leavitt People-lehden mukaan.

Williams väittää joutuneensa Epsteinin ja Trumpin välisen kieroutuneen pelin kohteeksi.

– Silloin tuli hyvin selväksi, että hän ja Donald olivat todella, todella hyviä ystäviä ja viettivät paljon aikaa yhdessä, hän kertoi The Guardianille.

Ei ole todisteita, että Trump olisi tiennyt tai ollut mukana Epsteinin rikoksissa.

He tunsivat toisensa vuosikymmeniä. Vuonna 2019 Trump sanoi Guardianin mukaan, että he riitaantuivat 2000-luvun alussa eikä hän ole puhunut Epsteinille 15 vuoteen.

Jaa.
Exit mobile version