lauantai, 18 toukokuun

Tampereen areenalla viikon päästä järjestettävien viisukarkeloiden lipunmyynti käy verkkaisesti.

Tampere pyrkii toiseksi kovimmaksi viisukaupungiksi heti Ruotsin Malmön jälkeen. Euroviisuhuumaa nostatetaan viikon päästä Tampereen areenalla, jossa on tarkoitus järjestää Suomen isoimmat viisubileet.

Lipunmyynnin perusteella ei huumaavalta näytä. Vielä viikko ennen h-hetkeä on myymättä noin puolet eli viitisen tuhatta lippua.

Lippu.fi-sivuston mukaan bilelippujen hinnat vaihtelevat noin 40 eurosta 170 euroon. Myös kalleimpia vip-lippuja on vielä paljon saatavilla.

– En vielä suostu sanomaan, että olisin pettynyt, vaikka paikkakartta näyttää vajaalta, sanoo manageri Tommi Liimatainen tapahtumaa järjestävästä Hype Productions Oy:sta. Toisena promoottorina viisubileissä on Gramofoni Oy.

Liimataisen mukaan lippuja on myyty kuitenkin sen verran, ettei vastaavan tapahtuman järjestäminen olisi onnistunut esimerkiksi Tampere-talossa.

”Paula syö majoituskapasiteettia”

Yksi syy tahmeaan lipunmyyntiin voi olla se, että viisuiltana kaupungissa on tarjolla muutakin musiikkia. Ennen euroviisubileitä Tampereen areenalla esiintyy Paula Koivuniemi, joka puolestaan on myynyt katsomon lähes täyteen.

– Ehkä Paula syö majoituskapasiteettia. Myös yön liikenneyhteydet voivat olla haaste, Liimatainen arvioi.

Hype Productions on mukana myös Koivuniemen konsertin järjestämisessä.

– Kun viisutapahtumaa palaverissa suunniteltiin, oli vaikea arvioida, miten tällaiset bileet ensimmäisenä vuotena lähtevät vetämään, mutta ihan linjassa vielä ollaan, Liimatainen sanoo.

Viisuillan solisteina areenalla on 15 euroviisutähteä Suomesta ja maailmalta. Artistit esittävät oman euroviisubiisinsä.

Lavalla nähdään muiden muassa Norjan Alexander Rybak, Tanskan Emmelie de Forest ja Ukrainan Verka Serduchka. Takavuosien kotimaisia tähtiä ovat Ami Aspelund, CatCat ja Marion Rung. Tuoreinta kaartia edustaa tänä vuonna UMK:n ammattilaisraadilta korkeimmat pisteet saanut Sara Siipola.

Illan päätteeksi on mahdollisuus seurata Malmön euroviisuja suorana suurelta screeniltä.

Jaa.
Exit mobile version