perjantai, 3 toukokuun

Syyttäjä vaatii naiselle viiden kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta. Epäilty rikos on tapahtunut Levillä sijaitsevassa hierontaliikkeessä vuosina 2019–2022.

Lapin käräjäoikeudessa on kuluvalla viikolla käsitelty tapausta, jossa Levillä thaihierontayritystä pyörittänyttä naista syytetään parituksesta.

Syyttäjä vaatii naiselle viiden kuukauden ehdollista vankeusrangaistusta sekä saamansa rikoshyödyn, lähes 13 000 euron menettämistä valtiolle.

Syytteen mukaan hierontayrityksessä on työskennellyt useita naisia, joiden kanssa syytetty on sopinut seksuaalipalveluiden tarjoamisesta hieronnan yhteydessä. Hän on myös päättänyt hieronnasta ja osin myös seksuaalipalveluista maksettavista hinnoista.

Thaihierontaliikkeessä seksipalvelujen tarjoaminen ja myyminen on ollut säännönmukainen toimintatapa, ja palveluita on tarjottu suurelle osalle asiakkaista.

Syyttäjän mukaan maksuliikenne yrityksessä on toiminut niin, että asiakkailta on peritty perushierontamaksu ja erikseen maksu seksipalveluista. Perushierontamaksun liikkeessä työskennelleet naiset ovat antaneet liikkeen omistajalle, mutta seksipalveluista saamansa rahat he ovat pääosin saaneet pitää itsellään.

Osa naisista on myynyt seksiä myös liikehuoneiston ulkopuolella, jolloin yrittäjä on ottanut osan tienesteistä itselleen. Yrittäjä on myös siirtänyt käteistä rahaa naisten tilien kautta omalle tililleen, jotta rahaliikenne näyttäisi vuokranmaksulta.

Syytetty on välittänyt hierojien yhteystietoja ja markkinoinut aktiivisesti hierontaa Seksitreffit.fi-nettipalvelussa.

Thaiyrittäjää syytetään myös lievästä ampuma-aserikoksesta, koska hänen asunnostaan löytyi viisi kaasusumutinta.

Jaa.
Exit mobile version