keskiviikko, 1 toukokuun

Elokuvan puupaneeli on puhuttanut faneja vuosia.

Titanic-elokuvan ilmestymisestä lähtien fanit ovat pohtineet, eikö Jackillekin olisi ollut tilaa paneelilla, joka pelasti Rosen. Nyt tuo puunpalanen on huutokaupattu noin 719 000 dollarilla (666 000 eurolla), kertoo BBC.

Paneeli myytiin huutokaupassa, jossa oli tarjolla Planet Hollywood -ravintolaketjun omistamia lavasteita ja pukuja. Huutokauppaa hoitanut Heritage Auctions kertoi paneelin olevan kopio palasta, joka kuului Titanic-aluksessa olleeseen ovenkarmiin. Itse ovi vei ensimmäisen luokan oleskelutilaan.

Titanic-elokuvan ohjaaja James Cameron kertoi vuonna 2012 Mythbusters-ohjelmassa saaneensa läjäpäin sähköposteja, joissa kutsuttiin Rosea itsekkääksi ja Jackia idiootiksi kyseisen kohtauksen vuoksi. Samalla hän pisti pisteen spekulaatioille ja sanoi, että Jackin täytyi kuolla, koska käsikirjoituksessa sanottiin niin.

Huutokaupassa myytiin myös Indiana Jones ja tuomion temppeli -elokuvan ruoska 525 000 dollarilla (486 000 eurolla). Hämähäkkimiehen puku meni 125 000 dollarilla (116 000 eurolla). Jack Nicholsonin Hohto-elokuvassa heiluttama kirves myytiin samalla summalla.

Jaa.
Exit mobile version