keskiviikko, 22 toukokuun

Suomen edustaja esiintyi ensimmäistä kertaa kansainvälisen viisuyleisön edessä Madridissa. Fanit kommentoivat villiä esitystä.

Espanja pääkaupungissa Madridissa järjestettiin viikonloppuna Euroviisujen ennakkojuhlat, jossa esiintyi lukuisia euroviisuedustajia.

Vuorokausi riitti osoittamaan Windows95manille, miltä tuntuu olla kansainvälinen supertähti.

– Joka paikassa ihmiset haluavat ottaa yhteiskuvia. Intohimo kohtaa lämmön, kun puhutaan espanjalaisista faneista, Windows95man eli Teemu Keisteri totesi ennen Madridissa pidettyjä Euroviisujen ennakkojuhlia.

Lauantaina Euroviisuedustajat esiteltiin punaisella matolla faneille ja kansainväliselle medialla ennen illan konserttia.

Paikalla oli myös lukuisia Windows95manin faneja. Suomen edustajan valtti on heidän mukaansa hauskuus ja kyky heittäytyä.

– Käärijä oli erinomainen viime vuonna ja tänä vuonna uskon, että Suomi menestyy samalla respetillä, totesi espanjalainen euroviisuasiantuntija Juan.

– Suomen esitys on todella hauska. Se osoittaa Käärijän tapaan, ettei itseään pidä ottaa liian vakavasti, sanoi islantilainen Katla Aalsteinsdottir.

Suomi kiinnosti kansainvälistä mediaa, mutta ennen keikkaa Windows95man ehti antaa haastattelun myös Ylelle. Suomen esiintymisvuoro oli loppuunmyydyssä tapahtumassa ensimmäisenä. Jo ennen varsinaista keikkaa yleisö tanssi villisti, kun dj soitti No Rulesin.

Esityksen jälkeen tunnelma oli katossa.

Madridin Euroviisujuhlien perusteella moni uskoo Suomen mahdollisuuksiin, mutta suurin ennakkosuosikki tänä vuonna vaikuttaa olevan Italian Angelina Mango.

Suomella on vielä mahdollisuus parantaa entisestään asemaansa kansainvälisen viisuyleisön edessä.

Ennen toukokuun Euroviisuja ennakkojuhlia järjestetään muissakin eurooppalaiskaupungeissa, kuten Amsterdamissa, Lontoossa ja Barcelonassa.

Jaa.
Exit mobile version