torstai, 9 toukokuun

Epäillyt olivat varustautuneet erilaisin asein, joista ainakin yksi on ollut ampuma-ase.

Lounais-Suomen poliisi on saamassa valmiiksi Salossa tammikuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan. Teosta epäillään neljää henkilöä.

Henkirikos tapahtui torstaina 11. tammikuuta Salon Kiikalassa sijaitsevassa yksityisasunnossa, missä kuoli 41-vuotias mies.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että tapausta on tutkittu murhana. Teosta epäillään neljää miestä, jotka tunkeutuivat uhrin taloon. Miehet ovat 18–40-vuotiaita.

Epäillyt olivat varustautuneet erilaisin asein, joista ainakin yksi on ollut ampuma-ase. Kaikkia välineitä ei käytetty teossa.

– Yhdelläkään epäillyistä ei ollut aseen hallussapitoon oikeuttavaa lupaa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Kuure tiedotteessa.

Henkirikokseen uhriin kohdistettiin fyysistä väkivaltaa, minkä seurauksena hän menehtyi.

Poliisi arvioi motiiviksi aiempaa anastustapahtumaa, josta miehet epäilivät uhria.

Tutkinnan yhteydessä selvisi myös useita muita rikosepäilyjä. Murhaan jollakin tavalla liittyviä muita nimikkeitä ovat törkeä huumausainerikos, kaksi törkeää varkautta ja kaksi ampuma-aserikosta.

Rikoksesta epäiltiin alussa kahdeksaa henkilöä. Poliisi kertoo, että tutkinnan aikana tiedot tapahtumista ennen tekoa, sen aikana ja sen jälkeen tarkentuivat.

Jaa.
Exit mobile version