maanantai, 6 toukokuun

Näyttelijä valittiin Barbie-roolimalliksi nuken 65-vuotispäivän kunniaksi. Helen-nukella on kopio mekosta, joka nähtiin Mirrenin yllä Cannesissa viime vuonna.

Brittinäyttelijä Helen Mirren kertoo haaveilleensa teini-iässä Oscar-patsaasta. Mutta juuri saamaansa kunnianosoitusta hän ei ole osannut kuvitella villeimmissä unelmissaankaan.

– En ole ikinä unelmoinut, että minusta tehtäisiin Barbie. Se ei ole sellainen asia, joka olisi päässyt edes käymään mielessä, Mirren iloitsi saatuaan itsestään tehdyn ikonisen nuken.

Barbie-nukke täyttää lauantaina 65 vuotta, ja naistenpäivääkin vietetään sopivasti perjantaina. Nyt oli siis otollinen aika julkistaa Barbien uusi roolimalli.

Helen-nukke on uniikki, eli sitä on tehty vain yksi kappale. Nukella on yllään tismalleen samat vaatteet ja asusteet kuin Mirrenillä viime vuonna Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla. Myös siniset hiukset noudattavat hänen Cannesin-lookiaan.

Kaiken lisäksi nukke pitelee Oscar-patsasta, jonka Mirren sai vuonna 2007 roolistaan elokuvassa The Queen.

Barbien roolimallit on valittu tällä kertaa Naispuoliset tarinankertojat -teemalla. Oman nukkensa saavat myös näyttelijä Viola Davis, koomikko Enissa Amani sekä laulajat Kylie Minogue ja Shania Twain.

Lähde: VNRO

Jaa.
Exit mobile version