perjantai, 3 toukokuun

Auston Matthews oli tähditöottelun finaalin tehokkain pelaaja. Sebastian Ahon joukkueen tie nousi pystyyn heti ensimmäisessä ottelussa.

Team Matthews voitti jääkiekon NHL:n tähdistöviikonlopun finaaliottelun Torontossa. Maple Leafsin supertähti Auston Matthewsin kipparoima joukkue löi finaalissa Team McDavidin 7–4.

Loppuottelu oli vielä 3–3-tasatilanteessa avauserän jälkeen, mutta Matthewsin joukkue latoi toisen erän kolme ensimmäistä maalia ja karkasi voittoon. Matthews (2+1) oli finaalin tehokkain pelaaja. Hänet valittiin myös tähdistöottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Matthewsin joukkueen maaleista vastasivat hänen itsensä lisäksi Filip Forsberg (1+1), Alex BeBrincat (1+2), Clayton Keller (1+2), Mitchell Marner ja Mathew Barzal (1+2). Team McDavidin maalit viimeistelivät Boone Jenner, David Pastrnak (1+1), Leon Draisaitl (1+2) ja Tomas Hertl.

Sebastian Ahon edustaman ja Nathan MacKinnonin kipparoiman Team MacKinnonin taival turnauksessa päättyi heti ensimmäiseen otteluun, kun se hävisi voittolaukauskilpailun jälkeen Team McDavidille luvuin 3–4. MacKinnonin joukkue johti ottelua aina kamppailun viimeisille sekunneille saakka, mutta Connor McDavid tasoitti pelin kuusi sekuntia ennen loppua.

Voittolaukauskilpailussa Team McDavidin Sergei Bobrovski torjui kaiken mahdollisen. Team McDavidista voittolaukauksessaan onnistui kapteeni McDavidin lisäksi David Pastrnak.

Aho jäi ottelussa ilman tehopisteitä. Suomalaishyökkääjä pelasi samassa triossa Minnesota Wildin Kirill Kaprizovin ja Washington Capitalsin Tom Wilsonin kanssa.

– Minulla oli kivaa. Tapahtuma on järjestetty faneja varten. Kun faneilla on mukavaa, on se voitto. Otamme pelaajina tästä kaiken irti ja yritämme pitää hauskaa, Aho tunnelmoi median edessä.

Aho oli harmissaan, että tie tähdistöottelutapahtumassa nousi heti pystyyn.

– Nämä ovat tällaisia kiireisiä ja hektisiä tapahtumia. Harmittavaa, että tie katkesi heti ensimmäiseen peliin. Olisin mielummin pelannut kaksi peliä ja yrittänyt voittaa koko homman. Toivottavasti joku toinen kerta napataan se voitto, Aho kommentoi Yle Urheilulle.

Jaa.
Exit mobile version