tiistai, 30 huhtikuun

Vuoden donkki vei valokeilan Lauri Markkasen paluupelissä. Minnesotan tähtipelaaja Anthony Edwards ja Utahin John Collins loukkaantuivat tilanteessa.

Anthony Edwards upotti upean donkin koripallon NBA:ssa tiistain vastaisena yönä. Minnesota Timberwolvesin takamies rynni korille, viimeisteli ja samalla lanasi Utah Jazzin John Collinsin.

Muun muassa yhdysvaltalaismedia ESPN:n SportsCenter kuvaili suoritusta vuoden donkiksi.

Aiemminkin näyttävillä suorituksillaan säväyttänyt Edwards nosti donkin uransa parhaaksi. Pelaaja huuhdahti lähes eläimellisesti ESPN:n haastattelussa nähdessään donkista uusinnan.

– Herran pieksut! Tuo on urani paras donkki, en voi väittää muuta. En reagoinut (tilanteessa), koska sormeni meni sijoiltaan. Olisinpa voinut juhlia donkkia, Edwards sanaili.

Minnesotan pelintekijä Mike Conley taasen sanoo, että donkki saattoi olla paras, jonka hän on nähnyt paikan päällä.

– Hän on kuin kissa. Hän vain puskee eteenpäin ja laskeutuu jaloilleen. Tuollaiset suoritukset tekevät hänestä sen, mitä hän on ja siksi hän voi liikkua peleissä tuolla tavalla, Conley kuvailee NBA:n verkkosivuilla.

Minnesotan tähtipelaajan lisäksi Utahin Collins loukkaantui. Hän sai iskun päähänsä ja joutui keskeyttämään pelin. NBA:n verkkosivuilla kerrotaan, että Collinsin päävamma on ruhje.

Edwards nakutti ottelussa 32 pistettä, kun Minnesota voitti Utahin lukemin 114–104. Ottelu oli samalla Utahia edustavan Lauri Markkasen paluuottelu. Loukkaantumisen myötä kuusi ottelua sivussa ollut suomalainen heitti 22 pistettä.

Joukkue jatkaa läntisen konferenssin kärkipaikan tavoittelua. Minnesotan edellä sarjataulukossa on yhden ottelun vähemmän pelannut Oklahoma City Thunder.

Jaa.
Exit mobile version